Liikuteltava pop up -keittiön ruonjakeluyksikkö.

03.12.2020

Räätälöidyillä konseptituotteilla erotut aidosti

Uniikit konseptikalusteet mukautuvat millintarkasti tarpeisiisi. Lue lisää!

Suunnitteletko ravintolaa?

02.11.2020

Suunnitteletko ravintolaa? Vältä nämä virheet

Ravintolan tai kahvilan perustamisessa ja uudistamisessa on nippu avainasioita, jotka tulee huomioida. Etenkin aloittelevan ravintoloitsijan tiellä lymyilee sudenkuoppia, joihin astuminen on täysin vältettävissä hyvällä suunnittelulla. Kokosimme muistilistan, jota noudattamalla varmistat, että keittiösi toimii hyvissä ajoin ennen avajaisia!

Ravintolan perustajan muistilista.

Ravintolan perustajan muistilista

Ravintolan perustamisessa on paljon samaa kuin hyvän ruuan valmistuksessa. Reseptin pitää toimia, puitteiden olla kunnossa, yksityiskohdat huomioida, ja kaikessa tulee muistaa se tärkein: asiakas.

Ota yhteyttä Soita 02 277 8555